voor werkgevers

blije medewerkers zorgen voor blije klanten zorgen voor blije aandeelhouders

voor werkgevers

Hoe zou het zijn als je de worsteling bij je medewerker ziet, de moed om hiermee aan de slag te gaan waardeert en de bereidheid hebt om de weg te faciliteren.


Want slimme werkgevers weten dat binnen hun organisatie de mensen het verschil maken en dat je met oprechte betrokkenheid en met het concreet geven van mogelijkheden het verschil maakt bij je medewerkers.


Die medewerker die worstelt, die niet lekker in zijn of haar vel zit concreet te kunnen helpen. Bezig te laten gaan met zijn of haar drijfveren en belemmeringen. Om de verbinding met "wie ben ik nou eigenlijk echt" terug te vinden. Om te merken hoe daarmee ook de verbinding met anderen verandert, binnen en buiten de organisatie.

 

En dat team wat niet lekker loopt te kunnen faciliteren. Niet “we zijn allemaal volwassen mensen, dus los het zelf maar op”, maar “ik zie dat jullie worstelen en ik reik jullie een helpende hand”.

 

Om samen verantwoordelijkheid te nemen, want duurzame inzetbaarheid doe je samen.


En blije medewerkers zorgen voor blije klanten. En blije klanten zorgen voor blije aandeelhouders. Vandaag, morgen en ook daarna.


Steeds meer werkgevers willen dit.

Alle mogelijkheden hoe die weg eruit kan zien die u voor uw medewerker(s) wilt faciliteren bespreken we graag samen in een vrijblijvend kennis-makingsgesprek.


Voor onze blije klanten.

ADRES

 Prins Hendrikstraat 17

 6673 XH Andelst

info@connectness.nl

06-14113955

CONTACT

MOTTO

Connectness voor verbinding

met jezelf en met anderen.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.