voor jou

voor jou

Voor meer verbinding met jezelf en met de mensen om je heen


Wanneer het ook snel en gemakkelijk mag

voor iedereen die van vitaliteit prioriteit maakt.

Neem nu het stuur van jouw leven weer in eigen hand, laat je vitaliteit checken, Fysiek, Mentaal en Emotioneel en ga met ons aan de slag!

 

In 6 maanden reizen wij met jou mee van de eerste 0-meting tot aan de succestest. We gaan met je mee langs jouw levensverhaal, jouw familiesysteem, jouw gedachten en overtuigingen, jouw patronen en dat wat jij graag anders wilt.


We ontdekken samen wat nu belemmert in jouw systeem, op het fysieke, het mentale en het emotionele niveau. Met behulp van gerichte coaching en systemisch werk helpen we jou afscheid te nemen van wat jou belemmert en vertraagt. Voor een vrolijker en vrijer leven vol verbinding!

 

Het complete vitaliteitspakket van 0-meting tot aan de succestest bestaat uit twee bloedtesten, vier individuele coachingssessies, twee familieopstellingen en een groepsactiviteit.


Wil je meer informatie over dit unieke concept voor blijvende verandering, dan horen we dit graag via het contactformulier. 

Systemisch Werk


In een familie- of organisatieopstelling wordt een systeem uitgebeeld met representanten die voor de diverse leden in een ruimte staan. Het is meer dan bijzonder hoe je in de schoenen van iemand zijn of haar gevoelens ervaart en de dynamieken in het systeem zo zichtbaar worden gemaakt.


Dit zichtbaar maken van disbalansen, van wat buitengesloten of niet eerder erkend is, zorgt voor beweging en voor het herstel van kracht in het hele systeem. En daarmee voor een nieuwe impuls voor het doorbreken van ongewenste patronen in het heden.


Soms moet er eerst iets in het systeem erkend of in balans gebracht worden, voordat jij zelf in je eigen schoenen in je eigen kracht kan staan. Dan kun je blijven praten en op wilskracht patronen willen veranderen, maar soms is er iets anders nodig.


Iets wat niet écht met woorden over te brengen is, maar alleen te ervaren.


Coaching

Heb jij last van bijvoorbeeld stress, angsten, fobieën, verslavingen, burn-out of ander gedrag waar je graag vanaf wilt, dan is een coachingsreeks van drie sessies waarschijnlijk iets voor jou.


Via touch of matrix, NLP en hypnotherapie communiceer ik met jouw onderbewuste om zo patronen en overtuigingen die jou niet meer dienen te veranderen en maak jij zelf ander gedrag mogelijk.

Jij wilt toch ook:


  • lekker in je vel zitten;
  • met een glimlach in de spiegel kijken;
  • niet moeten maar willen;
  • een gezellige ouder en partner zijn;
  • geen tekorten maar overvloed;
  • lekker slapen;
  • met plezier naar je werk gaan;
  • leven in plaats van overleven?!

FME Vitaliteitsprogramma

Na diverse opleidingen systemisch werk, NLP, touch of matrix, hypnotherapie weet ik inmiddels dat het ook snel en gemakkelijk kan. Dus waarom zouden we het langzaam en moeilijk laten zijn?


Jouw systeem weet exact wat het nodig heeft, op alle niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Ik heb geleerd met jouw onderbewuste te praten, waar 95% van jouw gedrag wordt bepaald en waar de patronen en overtuigingen van jouzelf en vanuit je familiesysteem zijn ingesleten.


Ik heb de technieken geleerd om jouw systeem te helpen de helende beweging te maken, zodat dat wat belemmert weer gaat stromen en dat wat afgescheiden is weer verbonden wordt.


Want hoe zou het zijn om de verbinding met jezelf en met anderen weer te laten stromen!?

Voor jou wanneer je:

én bereid bent te investeren in jezelf;

én zelf achter het stuur van je eigen leven wilt zitten; 

én vooral niet al te veel gehecht bent aan langzaam en moeilijk.

ADRES

 Prins Hendrikstraat 17

 6673 XH Andelst

info@connectness.nl

06-14113955

CONTACT

MOTTO

Connectness voor verbinding

met jezelf en met anderen.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.