over mij

over mij

Mijn naam is Inge Smale

En wie ik ben wordt meer en meer helder door de rode draden in mijn levensverhaal te volgen, met hulp van de vele leraren op mijn pad. Steeds meer bewust weet ik dat mijn verlangen verbinding is en mijn passie heel maken.

 

Als leidinggevende in het bedrijfsleven was mijn motto jarenlang “De mensen maken het verschil” en was het mijn uitdaging om medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen, gericht op output.

 

Na diverse opleidingen, systemisch werk, NLP, touch of matrix en hypnotherapie draai ik het nu om.


Ik ga nu met jou mee langs jouw levensverhaal, jouw familiesysteem, jouw gedachten en overtuigingen. We ontdekken samen wat nu belemmert in jouw systeem, op het fysieke, het mentale en het emotionele niveau.

 

Vergelijk het maar met een computer. In een computer zit een harde schijf met daarop programma’s en data. Programma’s die niet regelmatig opgeschoond en geüpdatet worden kunnen veel ruimte in nemen, de computer sterk vertragen of helemaal vast laten lopen.


En hoe mooi zou het zijn om afscheid te nemen van wat jou belemmert en vertraagt, voor een blijer en vrijer leven vol verbinding met jezelf én anderen!


ADRES

 Prins Hendrikstraat 17

 6673 XH Andelst

info@connectness.nl

06-14113955

CONTACT

MOTTO

Connectness voor verbinding

met jezelf en met anderen.

© Copyright 2019. All Rights Reserved.